Blog

Az első nagy megrendelésem

2024.08.16 15:42
Az első nagy megrendelésem

Nincs is jobb, amikor megrendelésről kapok értesítőt, főleg amikor pár hete 12 magyaros asztaldíszt és 6 gyertyát vásárolt egy hölgy.
Nagyon érdekes volt, az a különös, elégedettség érzés, hogy bizony-bizony, ilyen megrendelések léteznek és meg is érkeznek hozzám.

 

Az elmúlt időszakban olyannyira tökéletesítettem a technikám, hogy a régebben örömmel vegyes kétkedés helyett, hogy hogy fogom én ezt időre elkészíteni, örömmel fogtam hozzá a tervezésnek.
Előjött belőlem a projektvezető és fejben összeraktam, mire lesz szükségem, mit kell gyorsan berendelnem, a munkafolyamatokat, a szükséges időket és meg is volt a kiszállítás dátuma.

 

Majdnem két hét kellett a teljes megrendelés teljesítéséhez, nagyrészt a kiöntött formák száradási ideje miatt, de rengeteg apró díszt kellett a magyaros mintákból önteni, ami szintén nagyon időigényes folyamat, a szójaviasz dermedési ideje miatt.

 

Ez a megrendelés megtanított arra, hogy sokkal több készletet tartsak, így ha ti is nagyobb ajándékozást terveztek, számíthattok rá, hogy rövid határidővel érkezik a csomag.

 

Az elkészült darabokat a következő oldalon, a Tovább gombra kattintva tekinthetitek meg.

 

 

Íme az elkészült darabok, megtalálod őket a Gyertyák kategóriában.

 

   

 

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.